Mördarhunden.

Nu har jag varit och lämnat Jazzen hos Åke. Han ska vara där och terrorisera henne nu i ett par dagar, medan jag är iväg och njuter av finfina Berlin. På vägen dit så passade han på att bita mig lite i fingret.
Det gjorde (och gör lite fortfarande) djävulskt ont ska ni veta, men jag har tvättat det nu och tror inte att det är så djupt. 
(Det var självklart inte hans mening, mitt finger var bara ivägen när han skulle tugga i sig sin dentastix och då passade han på att tugga lite på det också). 

Det ser dock lite skumt ut. Idawhore som verkligen alltid är positiviteten själv hävdade att det kunde börja ruttna. Underbart! Det är verkligen vad jag behöver just nu. Ett ruttnande långfinger. Tack Ida, för att du sätter griller i huvudet på mig, alltid lika välkommet. 
Nu ska jag försöka packa, trots mitt (förhoppningsvis) tillfälliga handikapp. Får se hur det går. 07.05 går bussen imorgon. Då ska jag vara redo.    

Årets bild - Ida(!) på skidor.

Åh, det här måste verkligen vara årets bästa bild! Detta är något av det roligaste jag någonsin har skådat. Ida (IDA!!!) på skidor. Vad hade jag inte gett för att vara där och sett det på riktigt?


Är dock lite upprörd. Varför var jag tvungen att ta bilden från Emmas blogg, varför fick inte jag ett fint mms med den? Svara på det nu, så passar jag på att packa lite under tiden!

Hannah 5.0

Jag har förresten glömt att berätta (om ni är intresserade) att jag numera har töjt mitt ena öra till 5.0 millimeter, lite för snabbt. Det gör inte ens ont längre och det är läskigt beroendeframkallande. Det kommer väl sluta med att jag ser ut som en gammal afrikan.

Har nu framåt småtimmarna bestämt mig för att ha engångskamera med mig till Berlin. Jag vet inte hur bilderna blir med såna, men jag får hoppas på det bästa.
Det verkar vara min filosofi här i livet "Hoppas på det bästa" och ändå blir jag alltid besviken när det inte blir så bra som jag vill.
Nu måste jag sova. Har ju bestämt att jag ska upp om typ sex timmar. Det ska bli kul. Inte.

Två dagar kvar bara.

Det här har helt ärligt förgyllt min kväll. Utöver Harry potter då alltså. Det är sjukt underhållande. 

Annars har jag mest prövat ut mina outfits till Berlin. Det ser inget vidare ut för tillfället, men jag hoppas på det bästa. Jag tror jag har löst problemet med mina nyårskläder, är dock inte säker. Börjar bli lite nervös nu. Det är svårt att tänka sig att vi faktiskt åker i övermorgon, eller imorgon om vi ska ta efter exakt klockslag, men det gör vi inte. Lite småläskigt är det faktiskt.
På måndag är jag i Berlin, det är inte ni, (Jo, Emma och Emma, ni är det förhoppningsvis så jag slipper vara ensam) känn er fria att vara avundsjuka. Det hade jag varit. 

Det jag ser fram emot mest (nästan) är att jag ska få ha mina snyggjeans på mig. Mina stackars, tre år gamla jeans som håller på att ramla i sönder och som jag sparar bara  till speciella tillfällen eftersom jag älskar dom. Dom ska jag ha på mig och då kommer jag förhoppningsvis må tipp topp. 

Tjingeling! 
 

Pissindustri.

Tror ni förresten att jag hittade några kläder idag när jag och min mor var på väla? Nä, inget alls. Jag har med andra ord fortfarande inget att ha på mig på nyår. Tack vara den jävla pissigt dåliga klädindustrin. Dock så köpte jag underkläder för runt 800 spänn. Kände att jag behövde det. Så vet ni det också. De dög.

Egentligen är det samma sak med både vanliga kläder och underkläder. De tillstätter sjukt mycket onödiga detaljer som kan förstöra hela plagget nuförtiden. Rosetter här, dragkedjor där och gärna lite band och dragkedjor på det hela. Sen kallar man det snyggt. Jag säger bara fuck off, asswipes.  



Emma, släng dig i väggen!

Det är Harry Potter på teve. Jag ska gifta mig med honom, eller ja, Daniel Radcliffe får vi väl kalla honom, säger man "Harry Potter" i sängen så kastar han tydligen ut en, så jag får väl helt enkelt ta och öva.
Emma tror att hon ska gifta sig med honom. Hon säger att hon har paxat honom, men hon kan ju drömma. Efter nogrann research på internet (från hennes sida) så kan vi nämligen konstatera att han gillar fula tjejer. Emma har med andra ord ingen chans! Medan jag faktiskt skulle kunna kirra det hela. Jag planerar att snärja honom när vi är i London.

Min blivande man.

 
Emmas motsvarighet i snygghet.     Min motsvarighet i snygghet.

Gillar han fula tjejer så har jag ju enligt den här jämförelsen halva inne! Toppen!

2009- smalhetens år.

Emma och jag sitter och lägger upp planer inför 2009, året du vi slutligen ska lyckas att få dom där snygga kropparna som vi alltid har velat ha. 
Det första vi valde att stryka från vår diet är mjölk, det vill säga den enda drycken ingen av oss någonsin dricker. Det ska nog gå bra det här.

Jag skulle lika gärna kunna säga att nu ska jag börjar klä mig i en säck.

Fy fan. Det görs bara fula kläder nu för tiden. Inget som jag vill ha. Emma och jag har gått runt i stan nästan hela dagen och letat efter kläder till nyår (nu när det ska spenderas i ett annat land så krävs det ju att man är lite uppsnofsad). Fan heller att jag hittade något som jag kände för att ha. (Utöver typ en jacka, och det är väl det sista jag behöver just nu)

Jag ska nog börja sy mina egna kläder.

Åhnejåhnejåhneeej.

Kom nyss på något väldigt tragiskt. När jag åkte hem från Åke i torsdags efter vårt decembermöte så hade jag som vanligt blocket med protokollet och några andra viktiga papper i med mig hem för att renskriva. Eller ja... jag hade med det till tåget i alla fall.
Väl på tåget så tyckte jag att det var en bra idé att sätta det i den lilla fickan i trä (kan man kalla det så?) Den där det alltid ligger en massa tidningar i, på baksidan av sätet framför liksom. Ja, hoppas ni fattar. Hur som så när jag satte det där så tänkte jag "haha, så kul om jag skulle få för mig att glömma det där".
Som sagt;
Jag hade med mig blocket på tåget, men inte hem.

Såhär kan det se ut...

... en fredagkväll när vi byter julklappar med varandra.

Idawhore, Emma, jag (som uppenbarligen gillar behandlingen) och Åke.
Det var en fin och mysig kväll. Tysché Brahé fick också vara med på ett hörn.

Igår köpte jag dessutom ett par väldigt fina sandaletter (?) för bara 210 kronor på combination. Det första jag gjorde när jag provade dom hemma hos Ida var att rycka sönder dom. Toppen! Där kände jag mig riktigt nöjd med mig själv, det kan jag lova er. Åke tog med sig dom hem och lovade att lämna in dom hos sin skomakare. Jag hoppas utav hela mitt hjärta att han lyckas fixa dom.

Min nyårslook.

Igår när vi bytte julklappar så bestämde jag mig för att jag ska nog satsa på att ha det här på mig under nyår, skulle kunna bli riktigt festligt:


20 december kanske

Igår bytte jag, ida, åke och emma julklappar och jag tror att jag fick världens sötaste tekanna med världens finaste små koppar till. Jag blir helt varm om hjärtat när jag tittar på dom. Det är nog den finaste julklappen som jag kommer att få i år. 
Alla är välkomna hem till mig på tebjudning när som.

Förövrigt, fyra dagar kvar till julafton och trots att jag var ute hur tidigt som helst, så har jag fortfarande tre julklappar kvar att köpa och jag och min syster måste baka julgodis. Jag har alltså mycket att stå i,
tjingeling!

Jävligt ofräscht.

Det var nyss några tjejer här som snackade om festivaler. Den ena (rätt tjock) hade tydligen varit på någon festival i somras och den andra (liten) skulle på sin första nu till sommaren. Säkert siesta, det är en bra första festival. Hur som, den lilla var orolig att hon inte skulle få duscha och då försökte den tjocka lugna henne genom att säga att "Hon kände iingen som hade bytt underkläder under hela emmaboda" och "man behöver inte byta kläder alls". Jag satt här och grimaserade och hoppades att hon inte såg det.
Så äckligt! Klart man byter kläder trots att man är på festival? Lite i alla fall? Speciellt om man är tjock, för då svettas man mer och då behöver man byta kläder oftare. Bara för att hon trivs med att vara skitig så innebär inte det att alla andra vill lukta på hennes äckliga svett. Blä.
Lika ofräscht som andra äckliga saker. Fy för.

Maybe I was just a girl, interrupted?


För att fira att jag och Emma överlevde jordskalvet i morse så ägnade vi hela dagen åt inget nyttigt alls. Åt mackor, drack te och tittade på en bra film. Sjöng lite, brottades.. det vanliga.

Ein gutes neune Jahr ska jag ha.

Här sitter jag och övar på min tyska. Jag kan ju lite, några småfraser:
Ich heisse, Danke, Bitte, Guten Tag, Ich drinke... ja, där tar det väl slut... Kartopfelkopf! kan jag också. Betyder potatishuvud. Det har jag lärt mig av Blackadder.
I alla fall. Magnus säger att dom (tyskarna) kommer att ta mig som en baltisk hora, ifall det är allt jag kan. Så nu lär han mig lite mer nödvändiga fraser som till exempel :

Ich hätte gerne eine bier som betyder att jag vill ha en öl. Högst nödvändig fras, den kommer nog att vara välanvänd när jag kommer hem!
Och Du bist dick. Du är fet. Är inte säker på att jag kommer använda den lika mycket.  

Nåja, klarar jag mig inte på allt detta så kan jag ju alltid prata engelska! Det ska nog gå fint.

(Emma har lärt sig "Sie ist anders", det vill säga "hon är annorlunda". Hon säger att hon ska säga det när folk tror att jag är en baltisk hora. Se, allt löser sig!)


Ja, förberedelserna är många.

Emma säger:

hannahvet du vad du borde köpa!

Emma säger:

en sån dära liten dvdspelare som vi kan h apå bussen

hannah, säger:

jaså, JAG borde köpa det?

Emma säger:

ja

Emma säger:

jag tänker då inte göra det!

hannah, säger:

haha inte jag heller

hannah, säger:

fråga emma!


Sen tar vi Berlin.

Nu är hotellet bokat och på måndag ska vi köpa bussbiljetter. Boyah!
Emma har självklart lagt upp en liten plan för vad vi ska hitta på, det är trots allt det hon gör bäst;

Brandenburger Tor

Byggnad, symbol för staden


KaDeWe (Kaufhaus des Westens)

Europas näst största varuhus efter Harrods


Zoologischer Garten

Zoo öppnade redan på 1800-talet och har djur från hela världen, 1 400 olika arter. Vid Tiergarten, Hardenbergplatz 8.


Belvedere, Pfingstberg i Potsdam

Njut av den historiska atmosfären och få lite andrum från storstadspulsen. Från takterrassen på tornen har man antagligen den vackraste utsikten i hela Berlin.


Weinerei, Zionskirchplatz

"Mitt framför kyrkan Zionskirche finns ett litet barkafé med storartat koncept. Drick vad du vill från vinbuffén, så mycket du vill och betala vad du tyckte det var värt. Ett system som återspeglar den tillit som folk här i allmänhet har."


Club Kiki Blofeld

Köpenicker Str 48-49
"Berlins mest spektakulära strandbar mitt i stan, än så länge ett hemligt tips. När man väl funnit adressen tror man sig vara helt fel. Gå in på den mörka gatan och en surrealistisk sagovärld öppnar sig. Som i Alice i Underlandet är allt galet och udda."


Hamburger Bahnhof

I den gamla järnvägsstationen finns museet för modern konst. Målningar, skulpturer och multimedieproduktioner. Invalidenstrasse 50-51.


Holocaust Mahnmal

Minnesmärke över mördade judar i Europa. I sydöstra hörnet finns ett underjordiskt informationscentrum som berättar om förintelsens offer.  Minnesfältet ligger mellan Ebertstrasse och Wilhelmstrasse.


Checkpoint Charlie

Vid Friedrichstrasse 43-45 hittar du den under kalla kriget mest kända övergången mellan Öst och Väst.


Topographie des Terrors

I Tredje rikets forna högkvarter finns en gripande fotoutställning över nazismens grymheter. Niederkirchner Strasse 8.


Alexanderplatz

En mötesplats i forna Östberlin med världsuret på torget. Bredvid ligger tv-tornet med ett kafé som rör sig runt, ett varv på en timme.

Wow. Nu måste jag bara fixa ett nytt bankkort så att jag kan ta ut pengar när vi är där och nyårskläder, så är jag redo att åka!


Finfina bilder!

Man framkallar alldeles för lite bilder. Det tänkte jag innan när jag vaknade ungefär. Så bestämde jag mig för att det måste bli ändring på det och skickade in 108 bilder till fujidirekt. Inte blev det dyrt heller, typ 110 kronor! 
Somliga bilder är mer seriösa än andra, men alla har någon fin anledning till att finnas till. Här kommer ett par stycken:

 
 
 
 
 
 
 
 
Både gamla och nya (fast mest gamla!). Både fina och fula (fast mest fina!). När man tittar på dem så har jag ju haft ett himlans roligt liv, måste jag säga. Med fina vänner.
(och JA, jag har varit riktigt ful i mina dar)

Det här med karma.

Alltså; Att min hårfärg inte gjorde ont + att håret inte blev gult + att min töjning inte gjorde ont = Jag försover mig trots att jag har lovat mig själv att gå till skolan idag?
Det känns lite för enkelt. Jag menar, var kommer snön in i det hela? Jag trippar runt på tår nu, här hemma och väntar på att blixten ska slå ner.
Än har det inte hänt, men jag tror nog att det kommer. Vänta och se.  

Inte någon smärta så långt ögat kan nå.

Smärta? Smärta!? Vad dillar jag om? Jag känner ingen smärta! Jag har inga nålar som sticks in med giftiga kemikalier i mitt huvud? Varför trodde jag att jag skulle få det!?
Jag älskar Schwarzkopf! Shwarzkopf är underbart! Min räddare i nöden! Fy fan vad jag blir glad!


När vi ändå är inne på smärta, kanske jag ska trycka igenom min nästa töjning? Kanske, kanske. Vi får väl se.

Positiv&glad.

Funderar på att bleka håret. Är allt värd lite smärta såhär på kvällskvisten!

Annars inget.

...

Det är musiken och litteraturen som spelar någon roll i livet. Om man lyssnar på bra musik och läser en bra bok, vem bryr sig egentligen om resten då?

ps.

Jag har faktiskt haft lockigt hår, för er som inte visste det. Permanentat. Det var snyggt också, första gången jag gjorde det. Och någorlunda snyggt andra gången jag gjorde det. Tredje gången blev det inte alls lika fint, så då slutade jag. Såhär såg det ut på ett ungefär:


Ja, det är den bästa bilden jag har för tillfället och jag har printscreenat den från allas vårat älskade Lunarstorm. Jag tyckte på den tiden att det var väldigt häftigt med palestinasjal (jag fick min av Ida i julklapp, nu har min syster snott den för jag som är alldeles för rädd för att vara mainstream (HAHA!) använder den inte längre), om ni undrar varför jag ser ut som en terrorist. Jag tyckte det det var en häftigt bild. Det är för övrigt en av de första egobilderna som jag någonsin tog på mig själv och den första som jag var riktigt nöjd med. Så vet ni det också. Håret var snyggt i alla fall. Det hade jag velat ha nu. Det är det ni ska koncentrera er på.

Mm, lockar. Det var det finaste jag visste då, innan jag permanentade det. Det är nog fortfarande det finaste jag vet. Finfina lockar. Såna lockar som jag aldrig kommer att få.
Just det, plugga var det ja. Lite svårt när man (jag) har gjort av med instuderingsfrågorna till idrottsprovet.

Det stora, feta problemet.

Ni vet, mitt hår är alltid ett stort problem. Det är ju allmänt känt, men! Idag är det ett stort fett problem, till och med. När jag började bleka mitt hår kände jag mig lite som i himmelriket. Jag kunde gå i en hel vecka utan att behöva tvätta det, det blev aldrig fett, eftersom det var så torrt och förstört.
Nu tvättade jag mitt hår i söndags kväll. Fönade det innan jag gick och la mig, men har inte gjort något alls med det sedan dess. Och ändå är det fett. Superäckligt! Jag antar att den gula randen, efter fnaskranden och innan det riktigt blonda håret, bidrar en del till effekten men i mina ögon ser det ut som om jag gjort en Lage. (Det vill säga smörjt in mig med smör, för er som inte tittar på julkalendern!)
Jag antar att jag egentligen borde bli ganska glad, jag menar, det tyder ju på att mitt hår är på bättringsvägen, att det inte är superduper förstört liksom. Men nej, jag är inte nöjd, inte alls det minsta nöjd. Jag är sur.
(John har länge hävdat detta och nu erkänner jag)
Att tvätta håret är det värsta jag vet!
Jag fullkomligt hatar det. Det blir blött. Platt. Alldeles fel i benan. Den fina frisyen som jag hade innan jag tvättade det är nu puts borta och jag kommer aldrig få se den igen. Det är total ostyrigt, trots att det bara hänger rakt ner. Det märks hur tunnt det är. Det stelnar i topparna om jag inte använder supermycket balsam och inte fönar det, men om jag fönar det så blir det ju mer slitet på grund av det. Ja, det blir slitet av att tvättas, faktiskt. Det tar tid! Lång, jävla onödig tid som man hade kunnat använda på ett väldigt mycket nödvändigare sätt! (jag säger man, för det är inte precis som om jag använder min tid till något bättre, men ändå)  
Nu sitter jag här och hetsar upp mig, på grund av att jag vet, jag vet nog att jag kommer att vara tvungen att tvätta det ikväll. Och det suger!

Nä, idag önskar jag att mitt hår var blont i sig själv. Sådär fint sommar-blek-blont ni vet? Och självlockigt. Bara lite sådär små fina lockar, så att jag slipper att lipa efter att utan resultat ha kämpat i minst en halvtimme för att få lite volym i det. Det hade varit fint. Då hade jag varit nöjd med livet. Komsi komsi lockarna!

Dagsplanering.

NU ska jag titta på de avsnitten av julkalendern som jag har missat med min fina Harry i knäet.
SEN ska jag jävlar i det plugga! Jag känner flitens ådra (kan man säga så?) rinna genom min kropp idag! Sjukt konstig mening, men ni fattar vad jag vill få fram.
Återkommer senare med lägesrapport.

Lista över min dag hittills.

Saker jag har gjort idag :
Sovit
Ätit fyra clementiner
Läst
Promenerat med Jazz
Drönat (jag vet inte riktigt exakt vad ordet dröna betyder egentligen, men efter vad jag har förstått så gissar jag på att det skulle kunna passa in riktigt bra)

Saker jag inte har gjort idag, men borde ha gjort:
Gått till skolan
Pluggat till idrottsprovet
Skrivit klart min text till engelskan eller meken
Lämnat Leon till Ida så hon inte behöver vara så besviken som hon är nu om man ska tro på vad hon skriver i sin blogg
Ryckt upp mig

Ja, det var det hela än så länge. Men jag ska inte ge upp, än är det ett par timmar kvar tills jag måste gå och lägga mig. Kanske kommer jag att vara riktigt flitig under den tiden!



Nu smäller de raketer här utanför. Jag har aldrig förstått mig på folk som gör det vid den här tiden, varken på året eller på dygnet. Totalt jälva onödigt. Man kan väl begränsa det till en jävla dag om året för i helvete? 
Faktiskt så hatar jag raketer allt som allt, är livrädd för att jag ska få en i huvudet och sprängas eller något. Överleva, men bli grovt skadad.
Hm, grövre.

Ännu en underbar måndag.

Jahapp. Då var mitt strålande good-girl life över igen. Idag gick jag inte till skolan för att jag är såååå förkyld och knappt kan andas genom näsan. Ja. Det är den officiella anledningen då alltså.
Men vem försöker jag lura? Jag hade lika gärna kunnat sitta i skolan och andats genom munnen, gått på samhällen, gjort fitt-metro, försökt få något gjort på multimedian och känt mig relativt nöjd över mig själv. En liten förkylning, det är ingen anledning att stanna hemma. En täppt näsa, så vadå då? Jag är ju inte direkt döende eller ens sängliggande!
DET HÄR ÄR JU BARA ONÖDIGT!
Det är såna här dagar som jag blir trött, riktigt jävla trött på mig själv.
Nu ska jag vältra mig i självömkan, det är vad jag gör bäst.

Nya planer.

Vi (jag, idawhore och åke) har tidigare snackat om att vi inte ska göra något på nyår, eftersom det är årets mest hajpade högtid och vårt förra blev helt fail. Vi kände inte oss så sugna helt enkelt. Så vi planerade att sitta hemma, ha en trevlig middag och bara mysa. Nu är problemet att 
1. Ida ska till Samuel och
2. Åke vill vara hemma hos sin mamma.
Jag då? Vad ska jag göra? 

Ska jag åka till Berlin med Emma, gbg-emma och hennes kompis? Ska jag det? Vavava ska jag det? Ja, det ska jag nog! Jag känner peppen! 
Emma hittade ett vandrarhem med kareokebar för 9 euro per person och natt! Kan det bli billigare? Jag tvivlar på det. 
Åh, peppen sprider sig genom kroppen. Berlin, Berlin, Berlin. Det låter så fint, så kul, så underbart, fira nyår i Berlin! Vem vill inte göra det? 


Hit kanske jag ska. Kanske. Förhoppningsvis. Helst. Väldigt gärna. MM.  

Söndagssällskap.

Axel och mormor är här och håller mig sällskap denna långa söndag. Axel tycker att jag är en utomordentligt bra person att öva taekwondo på. Jag håller inte riktigt med.
Lyckligtvis så ska han snart åka hem.

Underbara lördag.

Idag har jag gjort två supergoda gärningar! Inte bara har jag medverkat i att kasta fördomar i hela två timmar för UMR (det var kallt, tråkigt och oengagerande) utan jag gav också en utländsk tjej fyrtio kronor så hon kunde ta sig till Landskrona. Det kallar jag snällt det. "God bless you and your family" sa hon. "Yes, i hope he will" sa jag... inte, men jag önskar att jag hade gjort det.

Ikväll är det Narnia på teve klockan sju. Jag skojar inte när jag säger att jag har sett fram emot detta sedan jag såg reklamen i början av veckan. Lördagkväll, helt ensam (mina djur räknas inte, harry rev mig på kinden igår så jag ska aldrig mer ge han mat och jazz, ja, ni vet hur jazz är) med pepparkakor och glögg. Det ska bli jävligt skönt, måste jag säga. Jag har ju lyckats vara i skolan hela föregående vecka, så jag tycker att jag har förtjänat lite vila.
Jippie!


Kolla på såret som Harry gett mig, den jäveln. Hoppas han svälter ihjäl.

Min önskelista.

Några riktigt bra böcker, en fin tekanna, lite små genomtänkta ting och all världens talang. Det är vad jag önskar mig i julklapp det.
Och modet som krävs för att bli vegan.




Idag köpte jag Linas kvällsbok 1&2. Det gjorde mig lite småglad. Efter att ha läst ungefär 70 sidor på tåget hem så insåg jag dock att den nog var bättre första gången jag läste den, när jag var yngre. Nu känns den, ja, jag vet inte riktigt. Fortfarande rolig och ytterst underhållande, den är ett bra tidsfördriv, men där är något som inte stämmer.
 
Vet femtonåringar förresten vad mexitegel är?




CARTMAN ÄR NAKEN PÅ EN SCEN, DET ÄR NOG DET ROLIGASTE JAG NÅGONSIN SETT I SOUTH PARK!


Julenjulenjulen.

Och så är det simpsons julavsnitt. Hur kan det vara så många dagar kvar?

22 dagar kvar.

Idag har jag köpt min fjärde julklapp och därmed överstigit den summan som jag köpte julklappar för under hela förra året. Har en god lust att slå in den, men har inget inslagningspapper och på grund av det urkassa vädret så kan jag ju inte gå till Willys heller. Inte så bra. 
En sak som är bra är att jag redan håller på att få julkänslor, detta trots att julkalendern inte innehåller någon snö och förmodligen inte lär göra det heller. Det känns lite mesigt, ingen snö och bara en massa löjliga uppfinningar. Det där med femhundra kilo smör är dock kul. Det ska jag nog ge Emma i julklapp.
Nu rapar dom. Så jävla äckligt. Det är inte okej, det är aldrig okej.  




Samuel har lärt Ida spela schack. Jag vet inte vad ni tycker, men jag tycker att det är väldigt kärt. Dock förstår jag att Ida inte tyckte att det var så kul, det är inte hennes grej riktigt. Jag ska nog ändå tvinga henne att spela med mig någon gång, för då vinner jag lätt!  
Nä, nu börjar det bli dags för henne att komma hem. Tur att hon gör det imorgon!

Åkissssen.

Åke har så många åsikter. Hon verkar inte riktigt uppskatta mina väldigt korta blogginlägg, utan tycker att jag ska skriva mer. Eftersom jag inte har något att skriva om så tycker hon att jag ska skriva om henne.
Åke är min vän. Hon är ganska så söt. Imorse steg hon på fel tåg när vi skulle mötas, men hon stod och väntade när jag kom fram. Nu sitter hon här bredvid mig och drar sig i läppen, skriver lite på sin "about a boy - review" och ser allmänt konfunderad ut. Hon har en svart klänning.
Nu frågade hon om jag skriver att jag älskar henne, HA! Som om. Sånt stoltserar man inte med.
Angående att stoltsera så har jag lite funderingar om att skapa en grupp på Facebook som ska heta "Jag har hånglat med Malin Åkesson". Det skulle nog bli en av de största grupperna på hela facebook. (Större än "vi vill ha tillbaka rikard palm" eller vadfan den heter, vem i helvete är rikard palm?)
Nu fnissade jag lite för mig själv åt hur rolig den där gruppen är, då skrattade Åke och ville veta vad det var jag skrev, vad jag "hittade på" om henne. Enligt någon har hon ett fult skratt, jag kommer inte ihåg enligt vem men personen ifråga har någon slags connection med Sammiboy. Jag tycker hon har ett väldigt gulligt skratt. Fast när hon skrattar samtidigt som hon försöker prata så hör man inte vad hon säger. Då blir det ett enda långt "iiiiiiiiih". Himla roligt.
Hon är faktiskt rädd för att göra den där drömtidningen, erkänner hon nu.
Hon spelar tetris.
"känns som om du kollar på mig och skriver precis vad du ser" Ja, Åke lilla, så kan det kanske vara.
Hon är en väldigt intressant person, det måste jag medge.
Hon har en bild på en spanjor i sin plånbok som heter "spansk snubbe" i hennes mobil. Det var väl en konstig blandning? Igår ringde han till henne, men hon svarade inte. Ohövligt.

Hon är så otålig den där Åke, frågar var o varannan minut om jag är klar så att hon kan läsa. Nej! Jag är inte klar! Jag är aldrig klar! Jag har alldeles för mycket att säga om henne!

Nu är jag klar för nu ska vi ha återsamling, tjingeling!


Wiho.

Julkalendern börjar om en kvart, people, spännande!


RSS 2.0