Whoops.

Nu har jag sovit i två timmar. Smart, med tanke på att jag ska åka tåg i sex timmar klockan 16.17. Mycket smart... NOT.

Nu måste jag färga håret och packa. Missar jag tåget så tror jag att någon kanske blir lite småsur på mig.

Kulturbolaget <3

Förra fredagen var jag, anna och lukas på kb. Igår skickade lukas lite fina bilder därifrån;


Vi posade.


Vi kramades.


Vi var coolast där.

Sen spelade lukas blackjack, vann ihop pengar till att köpa en appletini (som var superäcklig) och så dansade vi. Det var en trevlig kväll! 

Vuxenpoäng bigtime.

Känner mig konstigt nog rätt vuxen idag. Har precis varit nere i tvättstugan och lagt in tvätt, det är ungefär tredje gången jag gör det i vår tvättstuga och första gången jag gör det helt ensam. Verkligen väldigt spännande och jag har kommit fram till en sak;
Jag hatar att tvätta.
Jag önskar att man bara kunde köpa nya kläder varje gång de blev smutsiga. Det hade vart mycket mer spännande. Tänk att alltid få ha på sig nya kläder. Vilken grej va?

Vidare anledningar till att jag känner mig vuxen är att jag ska diska nu och sen putsa diskbänken(!!!!!). Efter det ska jag gå ner i tvättstugan igen och hänga upp min tvätt och sen ska jag laga mat. Lite bakvänt att laga mat efter att jag gjort fint i köket, men jag har ju inga rena grytor/kastruller (vad är egentligen skillnaden?). Då måste man göra det i den ordningen.
Nu skriver jag bara för att jag vill få tiden att gå, för jag vill verkligen inte gå och diska. Det förstör mina naglar.

Och där försvann de få vuxenpoängen. Shit asso.
Det är bara till att fortsätta samla så att min mor slipper oroa sig för mig, eller för hur jag ska klara av att ha ett eget hushåll. Jo, tjena, jag har inte redan haft det i nästan ett halvår. Blöh.
Diska.



Visste ni det va?

Visste ni att det kostar 827 kronor om man åker till Stockholm på fredag och hem igen på tisdag eller onsdag i nästa vecka?
Nä, det visste ni inte va? Jag visste, för jag har nämligen kollat upp det.

Visste ni vad det kostar till Berlin? Om man åker torsdagen den sjätte och åker hem måndagen som följer? Det kostar 746 kronor.
Det har jag minsann också kollat upp!
Tänk att det är billigare, trots att det ligger i ett helt annat land. Det är nog för att man inte åker med sj...

Nåja, det är väl ungefär det som jag kommer att lägga mina pengar på nu under de kommande veckorna, tror jag. Suck. Det är så himla onödigt det här med bussbiljetter och tågbiljetter.
Det borde vara gratis kan man tycka.
Men tja. Det är ju kanske värt det, eller?

jajadå..

.. då startar jag väl dagen med lite sjunde himlen. Wih.

Lördagkvällen,

Här kommer lite bilder med alldeles för hög iso från min finfina helg;

Vi åkte in till Möllevångsfestivalen och träffade Johanna, Hedvig och Erik. Erik skulle spela musik, men fick inte för någon hävdade att dom fick migrän. De bestämde sig för att gå på fest istället, men jag, Åke och Lukas stannade kvar runt möllan. Den där äckliga bajamajan där bakom gick dom på. Killen i bakgrunden var väldigt lycklig över att få komma med som synes;




Vi gick till Golden och Åke vart lika söt som vanligt.



Jag vart ungefär såhär lycklig.



Finisar.


 
Vi träffade några skumma islänningar som dupmade sin sextonåriga son hos oss. Han hade nyss flyttat hit och snackade inte ett ord svenska så vi diskuterade musik med honom på engelska. Han gillade green day. Sen kom föräldern tillbaka och jag fick honom att bjuda oss på öl som tack för att vi tagit hand om hans son. Vi fick öl, men han började tafsa på Åke.

Då gick vi vidare till Retro och mötte upp de andra. Där var vi i någon timme innan vi åkte hem till Ida och sov.
 


Kul med bilder va?

Still,

Jag har fått en mördarböld under ögat som hindrar mig från att vistas ute bland människor. Den skymmer min sikt.
Tack gode gud, säger jag för nu har jag ju en anledning till att inte lämna huset (vilket jag ändå inte hade planerat att göra idag).  

Nu ska jag äta glass till frukost.

jävla landet.

Jaha.
Nu har han åkt hem alltså. Den där killen som gör mig helt pirrig i magen och varm om hjärtat. Shit asso. Antar att jag helt enkelt får pallra mig upp till stockholm.
Snart.


Min syster var vänlig och köpte massa mat och bohemian raspberry till mig i förebyggande syfte innan jag kom hem. Det ska jag äta nu och känna mig ensam.


Näe alltså..

.. jag tror inte att vi vinner.

Lissen.

Ida och jag har missat chansen att se bdfilmen, insåg vi precis. Trodde den gick 24-29 här i helsingborg, men tji fick vi.
Nåja. Skickade nyss ett sms om att vi kunde se den i stockholm, får se hur hon reagerar på det. Förmodligen negativt. Får väl se den när den visas på svt.
Fast jag vill till stockholm faktiskt.

Och ja. Det verkar som om jag åt i onödan.
Jaja.
Gott var det ändå.

Mat.

Nu har jag ätit så mycket att jag aldrig mer kan bli hungrig. Såhär mycket har jag inte ätit sen innan jag åkte till arvika. Jag ser de där envisa kilona som jag äntligen tappat, sakta komma krypandes tillbaka.
Menmen.
Idag får jag äta.

Jag är ju faktiskt heartbroken.


Ska klippa naglarna nu.

Jag undrar just om jag ska få träffa min bästis idag för första gången sen hultsfred?

Hoppas på det.
Ska börja göra mig snygg nu så jag är redo när hon säger att jag ska åka till malmö.

(dock siesta på bilden)

Besvikelsen.

Är så himla besviken på harry potter filmen. Fy alltså. Vill inte säga för mycket, men hade väntat mig så mycket mer. Det händer ingenting och de har hittat på en massa saker som inte är med i boken. Dessutom så är den rätt platt. Sånt gillar jag inte så nä.
Jag är helt enkelt besviken.


Förresten.
Det här är en fisk;
}¤>
Titta noga, banana.

Emma är så himlans rolig!
På onsdag ska vi äta sushi som vanligt. Mmmmmmmmmmmmmmm.

Som sommaren,

Just nu är sommaren precis som den ska vara.
Det tycker jag om.

Saker att  göra hela tiden, fina människor att umgås med.
Bio idag, utomhusbio imorgon.

Snart Berlin.
Och stockholm... ?


Det är det enda molnet på min sommarhimmel. Det här jädrans avlånga landet alltså.

Detta sysslar jag med;

Igår var jag på picknick (tror faktiskt att det är så det ska stavas). Vi drack rosévin och åt bullar. Sen gick vi in i domkyrkan och kikade. Sen gick vi en promenad. Sen lyssnade vi på Beatles och Pink Floyd på vinylskivor. Sen gick vi på en promenad till.
Sen var jag tvungen att åka hem.
Det var min gårdag och den var himla fin.

Idag har jag blivit sjuk.
Har ont i näsan, i halsen och i ryggen. Det kan bero på många saker, men jag är förtjust i alla fall. Känner mig väldigt tillfreds. 

Nu ska jag färga håret, sen ska jag ta min sista umbalabox på länge och bege mig hem till Anna för att dränka hennes bitterhet. Sen ska vi dansa bort min sjukdom. 
Bra va?  


Visset.

Min mamma har börjat bo hemma hos Stiffe på heltid nu kan man säga. Det är väl ett par månader sedan hon började med det, ungefär.
Insåg först nu att ingen har vattnat blommorna medan hon varit borta. Hehe. Tänk er hur det ser ut!

Nu ska jag på kalas och meddela att hon är en riktigt kalasmamma! Sen kan hon stoltsera med det runt halsen. Shit asså, vilka bra döttrar vi är.

Ja, man vet ju aldrig.

Nu ska jag snart dra mig mot malmö, mot Anna, mot öl och skvaller.
Kanske kommer vi att se såhär coola ut;


Lite löjligt som vanligt.

Har lyssnat på The Killers hela dagen, skuttat runt lite i lägenheten och mått bra. Känner mig fortfarande ensam, men lite gladare i alla fall.

Dessutom har jag köpt ett halsband till min mamma där det står "kalasmamma". Det ska hon få i födelsedagspresent av min syster och mig. Himla roligt tycker jag.




Fina veckor,

Har haft närapå två hela veckor av festivalliv. Fint har det varit. Det känns konstigt att lämna det bakom sig nu, känns konstigt att komma hem till ett ordentligt hem istället för ett blått, litet fuktigt tält. Känns konstigt att det är helt tyst här hemma och att jag ska sova i en riktig säng. Ja, det känns konstigt.
Me det känns mest konstigt att allt folket är så långt ifrån mig, dom är inte ens i närheten. Minst tio mil bort. Helt ensam är jag. Det känns.

Nä, nu ska jag inte vara sån. Imorgon ska jag nog lägga upp lite bilder från mina fina veckor, på facebook och här på min blogg. Bärga er!


På måndag ska jag och Magnus gå på bio och se Harry Potter och Halvblodsprinsen. Det ser jag fram emot!


RSS 2.0