410.

Känner mig rätt död nu.
Kanske har jag feber, kanske inte, men jag har i alla fall tryckt i mig alldeles för mycket att äta. Och min näsa är så röd att det gör ont bara jag rör vi den, trots att jag faktiskt hade solkräm på den en dag.
Har 410 bilder som jag håller på att ladda över till datan nu. En del är rätt spexiga.

Jag är för övrigt nöjd med helgen. Siesta liksom. Vi har nog växt ifrån det, men det var fint. Det var det. Har en del minnen att spara länge.

Fast jag är sur det är jag. Står i kön för att komma in på festivalområdet och se Parken och helt plötsligt börjar min näsa rinna. Näsblodet forsar ut i ungefär tjugo minuter under vilka jag får stå och se dum ut hos funktionärerna. Himla irriterande.
Annars bra.

Ja, detta var ju sammanhängande...

Hemma..

Jag kom nyss hem till världens keligaste lilla katt, senaste veckorevyn och ikeakatalogen och nu ska jag äta pizza. Livet kan knappast bli bättre!

finfina mormor,

Mmmmm. Sitter här och äter pasta med mozarella, avocado och tomat. Så.jävla.gott. Det är som en smakexplosion i munnen.

Ska hinna packa, öva till min redovisning, tvätta håret, välja kläder, skriva klart ett reportage och välja ut bilder.
Har nämligen varit och fotat min mormor i Pålsjö skog idag.
Såhär såg det ut ungefär; 




Hon är allra finast i världen, och hade riktigt fina historier att berättaom skogen. Bäst är hon.

Mysko.

Nu skulle det sitta bra med lite müsli och en ida som är kontaktbar för omvärlden.
Hur kommer det sig att när hon umgås med oss och Samuel smsar/ringer så ska det svaras direkt, medans när hon umgås med honom så är det totalt omöjligt att få tag i henne om inte hon hör av sig? 
Himla mysko tycker jag
Och apropå, hur kommer det sig att så stor del av min blogg handlar om vad jag vill/ska/har äta/ätit? Ännu mer mysko.
Alla vet ju hur liten jag är i maten.  

Big plans.

Idag har jag köpt en ny kompaktkamera att ha på festivaler och liknande i sommar. Det känns bra, då jag förmodligen kommer att ha en fruktansvärt bra sommar. Siesta, arvika, hultsfred, och sen möjligtvis Berlin i augusti. Det kan knappast bli bättre. Det kan det verkligen inte.

Med det i tankarna och Patti Smith i öronen så har jag spenderat någon timme såhär;

I min mammas säng (där jag numera sover i hennes frånvaro), med Elle och Harry, filandes på min packlista till Siesta.
Som ni ser så tar inte kameran världens bästa bilder kanske, men det gör inget för det har jag min fina kamera till. 

Nu ska jag gå och handla mozarellaost och sen ska jag skriva ett intellectio. Det ni!  

Milk&cookies

Nu ska jag äta kakor och dricka chokladmjölk.
För det är en sån dag idag.

Igår köpte Emma min arvikabiljett!

Och det är jag såhär glad över;


Glädjen, GLÄDJEN!

Niggawiggah

Parmiddag, vi åt räkcocktail och efterrätt som Tina Nordströms mamma hade gjort. Huvudrätten hade min mamma gjort, men den var kött så jag fick äta potatis. Allt var så fint uppdukat och serverat, för min kära styvfar jobbar som servitör. Jag och min syster försökte påpeka för mamma att han är minsann en keeper, men det kan ha varit vår goda vän Tania som talade genom oss. Hon fick i alla fall mig att ta tåget till Malmö, hon är bra hon. Hon ska få hänga med mig till siesta i nästa vecka. 
I malmö var vi hos Anna, det var trevligt. Sen gick vi till Inkonst, det var inte lika trevligt. Emma och jag tyckte efter cirkus tio minuter på dansgolvet att det var bättre att bege oss hemåt (till Anna alltså). Så det gjorde vi. Efter att ha köpt på oss baguetter, kexchoklad, falafer och pommes, det vill säga. Det var alldeles ljuvligt, fast större delen av baguetterna sparade vi och åt till frukost idag. Då hade det plötsligt dykt upp en man i Annas säng. Mycket spännande.
Resten av dagen har jag spenderat hos min syster. Jag och Axel har spelat spel, skjutit fotboll och byggt med lego. Sen åt vi. Känns som att det har varit ett stort inslag under helgen. Vi åt grillade qournfiléer (jag, de kyckling), potatis en massa sås och halloumiost. Himla gott! Och bara för att jag har en sån fin syster så fick jag två matlådor med mig hem. Hon vill ju inte att jag ska svälta, när min mamma lämnar mig vind för våg. Så åkte jag hem och såg på Stylista och nu sitter jag här. Det var den helgen det.  

Jag känner mig löjligt tillfreds med min tillvaro just nu.
Jag ska föna håret och sen ska jag gå och lägga mig med moulin rouge. Himla bra avslutning.

Förresten; Jag funderar på att köpa en liten kompaktkamera, en billig en som jag kan ha med mig överallt, som till siesta. Det hade varit bra. Då hade jag nog haft en hel del finfina bildbevis från den finfina helgen som jag har haft dessutom.

(jag är ganska kass på återberättningar, jag ska bättra mig)


Vilken trist blogg.

Ikväll ska jag på parmiddag hemma hos min kära styvfar! Det är mamma och Stiffe, Jonna och Kaj, ja.. också jag då. Och John (Stiffes son).
Det ska bli himla trevligt att se hur det utvecklar sig!

Det här har jag väntat på.

Äntligen så står jag och min mamma på samma blad. Äntligen! Vi får se hur länge det håller i sig, men det kan leda till något stort. Något riktigt stort.
Det är bara till att vänta och se. Vilket är ungefär urtrist.

Nåja, nu ska jag snart se Project runway, trots att de flesta deltagarna i den här säsongen är rätt så tråkiga så är det nästan veckans höjdpunkt.

Här får ni över tretusen ord!


Emma och jag har målat en del i veckan (mest emma).
Hör gärna av er om ni vill ha en specialdesignad tavla!

FAAAAAAAAAAN

HUR FAN TÄNKER FOLK NÄR DOM GÖR KLÄNNINGAR SOM SKA KNÄPPAS I RYGGEN!?!??!?! HUR SKA MAN KUNNA GÖRA DET OM MAN ÄR ENSAM? VAVAVAVAVAVAVA? TOTALT JÄVLA OMÖJLIGT!!!!!!!!!!!!!!!! 


Nu ska jag på kalas... I EN ÖPPEN JÄVLA KLÄNNING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Åh vilken fin dag jag har haft idag!

Om man bortser från försovningen då, ehe.
Jag har varit ute och cyklat, ätit isglass, fiskat upp skor från gyttjan och byggt lego med Axel. Jag har druckit kaffe och ätit bananbakelse med min fina mormor och min fina storasyster. Sen har jag kittlat Axel tills han skulle gå och lägga sig. 


Jag kan vara en riktigt fin moster när jag bara sätter den sidan till!
(Faster är jag dock sämre på, tyvärr.)  

Det här är inte underhållande.

Allt började med att jag ville visa min lilla fläta i håret. Hur liten och söt den är.
 
Sen visade det sig att whops, jag är visst ingen mästerfotograf. Att fota sitt bakhuvud var visst inte så lätt som jag trodde. Sätt en kamera i handen på mig och jag kan visst inte få fram något alls. Såhär blev resultatet;

Jag är mycket besviken på mig själv. Såhär ser besvikelsen ut;


Ser ni hur jag håller kameran på första bilden? Som på ett fat. Det är synd om min kamera. Den borde få bo hos någon som vet hur man hanterar den. Istället så får den bo instängd i en kameraväska, den stackaren. En ful kameraväska som ser ut som cykelsadel dessutom.
Jag borde verkligen börja använda den mer. Kanske inte med mig som modell då, det ser ni ju själv att det inte är så lyckat, men man måste ju öva.
Nu ska jag damma av den lite. Bokstavligt talat...  

Och Ja, klart jag ska behålla mitt röda hår. Varför babblar jag om svart egentligen.


Ida, när ska vi starta vår blogg?

Idag har jag lärarlösa lektioner.

Det är den bästa sortens lektioner.
Jag sitter hemma och lyssnar på Parken, blir bättre och bättre för var gång. Så funderar jag lite över det här med mode och så fort det har slutat regna så ska jag traska iväg till ica och köpa senaste elle. Inte för att jag är värd det, utan för att jag vill.
Och appropå mode så känner jag mig som Edina Monsoon idag. I min mammas stora hoodtröja och tights. Vi är faktiskt lite lika varandra, hon och jag.


Ida, när ska vi starta vår blogg?

Nej. Helt enkelt nej.

Jag funderar väldigt starkt på att gå till en frisörsalong och be dom klippa, färga och sätta löshår i mitt hår. Mm, det hade varit fint va? Långt, rött, mjukt, friskt hår. Dött iofs, eftersom det hade varit avklippt, men inte så slitet. Om man syr i löshår så sitter det tydligen i nära tre månader. Maj, juni, juli. Problemet är ju att sätter jag i rött löshår så bleks ju fortfarande resten av håret lika snabbt som det gör nu. Även om jag färgar det på salong.
Synd att jag inte passar i svart hår;

Nu sitter jag här och tänker, jo, men visst, det skulle gå med svart hår. Det ser jag ju på den här bilden, men nejnejnej! Jag ska inte färga mitt hår svart. Fast det skulle vart bra för håret. Då hade det ju fått vila lite...
Nejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnej.

jag sätter knivar i fotografin

Hejsan
Idag önskar jag mig ett liv någonannanstans i världen
I någon fin huvudstad
Ni förstår nog vad jag menar
Tack på förhand


Puss!

Det här är nog den fulaste, men den nyaste och nästan enda bild på oss fyra;



Med den vill bara säga att jag har världens finaste vänner. Världsbäst.
Tack.

Valborgsfirande.

Vilken fin valborg det blev ändå, för att vara valborg liksom. Rätt så lyckad ändå. Lite såhär såg det ut:

Mycket folk.
Några fler användbara bilder har jag inte min mobil.
"Vad ska jag med en systemkamera till egentligen om du aldrig använder den?" undrar ni nu (ja). Jo, det ska jag berätta. Jag ska aldrig ta den med mig till stadsparken i lund på valborg för då spiller jag bara vin på den. Tur att jag använder hjärnan ibland ändå.

(min kamera var alltså inte med och den medverkande kameran mår i dagsläget bra, det blev lite svårt att förstå där)

Jag är lite ur gängorna.

RSS 2.0