Påminnelse!

Emma (Ballen) har lovat att vara min busskompis till och från Arvika om vi åker festivalbussen. Så vet alla det. Hon är paxad!
Tji fick ni!

Jag har ont i magen,

Jag ska snart ha utvecklingssamtal med patrik.

Min mammas kärleksliv.

Min mamma har dumpat mig för sin nya karl. Hon har inte varit hemma mer än kanske två timmar sammanlagt under hela helgen.
Igår mutade hon mig med smörgåstårta och idag ljög hon för att smita iväg till honom.
Jag vet inte riktigt vad jag tycker om det här.

Ginger.

Jag har funderat lite, mest under de senaste dagarna, på att färga mitt hår rött igen. Inte höstbrunt som jag har det nu då, utan rött som jag hade det ett tag för ett par år sedan. Såhär rött;

Men ja, jag är inte helt säker. Någon som vill delge mig sin åsikt?

Ikväll ska jag dricka öl.

Ikväll ska jag och Anna (och ida?) på afterwork på yamato. Mm, tänkte jag igår. Superkul! tänkte jag igår. Pepp! kände jag igår.

Film och hårda, danska karameller tänker jag nu. Trött, känner jag idag. Sliten.

Men, jag ska inte låta mig nedslås! Jag ska inte ställa in.
Ikväll ska jag dricka öl!



(Längtar lite tills jag har ett riktigt jobb och är förtjänt av afterwork. Dock hoppas jag att jag befinner mig i London då. Där är det afterwork varje dag. Det hade jag trivts med!)


Det stackars livet.

Fick en sista chans av Johan i onsdags, nu skriver jag en recension och lyssnar på Cornelis Vreeswijk.
Det är allt musik det!
Lite mellansnack på det så blir det en hel upplevelse!

Snö och sol.

Från där jag sitter så ser det ut som att det snöar från en klarblå himmel.
Så himla fint.

Mina drömskor.

Den dagen jag kan köpa dom här skorna, då är fan mitt liv fullbordat;


Dom är verkligen äckligt snygga.

Ja tack!

Enligt underbara Facebook så borde jag bo i New York. Jag hade inte tackat nej, det är en sak som är säker!

Wake up little sushi!

Idag vaknade jag upp till 31 sms av Emma. I hälften försöker hon övertala någon, jag vet inte vem, att hon är dennas vän och finns där för de utstötta. Sen spillde hon tydligen vatten i sin säng när hon försökte balansera en flaska på magen.
Hon är allt bra klumpig hon!

Äsch!

Vem bryr sig om att spara? Idag har jag köpt nya jeans.
Dom är snygga.

Imorgon ska jag (och lite Ballen) laga trerättersmiddag till fem personer.
Det ska bli kul.  

Hjärtat slår, det slår skiten ur mig.

I lördags när vi var på kongress så hade Ekerös lokalgrupp anordnat en musikkväll i Ekerö centrum där bland annat Parken uppträdde.
Ju mer jag lyssnar, desto bättre är dom. 
Sådär härlig musik som passar.
 

Arvika i sommar!

En liten parentes bara.

Lista över saker som är onödiga;
- dyra fikor (fuck you, espresso house!),
- dyra tåg/bussresor (fuck you, skånetrafiken!),
- mat i alla dess former,


Lista över saker som inte är onödiga: 
- böcker,
- skivor,
- kläder som jag verkligen vill ha,
- Åkes födelsedagsmiddag på fredag,
- sprit,
- skor som jag verkligen känner att jag behöver,
- festivaler och allt som tillhör


Har kommit till insikt.

Idag sitter jag i min säng och dricker te och rensar bland mina gamla kvitton. (Jag sa till Ballen att jag funderade över mina livsmål, men tss, som om jag har några!) 
Hur som. Det här är alltså kvitton som jag har sparat i två år, så det är en hel del kan man säga. Ibland kommer jag förbi kvitton som får mig att le; kvitton på böcker som jag har köpt och aldrig ångrat, min fjällräven, Inges Trade i danmark (IT?) fikor som jag konstigt nog minns, såna saker. De gör mig glad. De kvittona sparar jag, för de var bra investeringar som jag minns och är glad över.
Däremot, alla otaliga HM kvitton där det står typ "assescoar black" eller liknande, som inte säger mig ett skit men tydligen kostade en sådär tvåhundra spänn, de slänger jag direkt. Samma sak med alla "Chai latte take away" från Espresso House som jag har köpt om morgonarna när jag ska till skolan. Usch, det är nästan så att jag skäms när jag ser dom. Där är så himla mycket jag har köpt som jag inte har någon aning om.

Dessutom så kommer jag fram till en annan sak. Visst, det här är kvitton från två år, men fy fan vad jag har slösat pengar på onödiga saker! Speciellt de senaste månaderna. Jag skojar inte. Det är ofattbart hur mycket pengar jag bara har spridit runt mig - helt i onödan! 
Så jag är ledsen, men nu måste jag fan i mig ta tag i det här. Från och med idag så sparar jag. Inga pengar på onödiga saker. Japp. Det känns bra det här. 
Ska spara alla mina pengar och lägga dom på möbler när jag flyttar! Tack vare alla mina onödiga kvitton. 
Bra va?  

Karameller.

Jag äter karameller. Det måste vara ett av världens finaste ord.
Karameller.

Åh vilken rolig bild!

Såhär såg jag och Ida ut den där morgonen när vi åkte till London;


ja, jag vet inte. Den gör mig varm i hjärtat på något vis. Trots den fina delade luggen. Jag blir glad helt enkelt. Och lite fnissig.

Kreativiteten flödar...

... inte.
Men snart så gör den! Jag ska nämligen skriva min novell nu, för imorgon ska den in. Jag har satt en gräns på två timmar, för klockan tio så börjar ju Project Runway och det kan jag inte missa.
Så ja. Om två timmar är förhoppningsvis mästervärket färdigt. Redo för mvg så att säga. 

Annars är det väl bara för mig att hitta på någon löjlig ursäkt imorgon och det blir ju pinsamt.  


Hemma!

Jag glömde kanske nämna att det var en kongress för ungdom mot rasism som jag skulle på? Nå, nu har jag nämnt det i alla fall. Och varit där.

Det är så sjukt svårt att få ner i ord hur inspierad jag känner mig efter att ha spenderat en helg med världens bästa organisation. Jävligt svårt. Det var bra. De vi mötte var engagerade. Det var toppen!
Den här helgen gav verkligen mycket mer än vad jag hade vågat tro.

Nu känner jag mig så inspierad att jag till och med har anmält mig till Åke som frivillig konferencier på vår Mångfaldskväll på arena den tjugotredje april, och - jag är övertygad om att jag kommer att klara det riktigt bra. Nu blir ni allt oroliga, alla ni som är med och arrangerar den när ni tänker på hur jag brukar bli framför folk, men jag har en viss känsla av att det kommer gå bra.
Vi får väl se. 

Nu ska jag dricka te och läsa Dorian Gray, för så inspierad att jag orkade pallra mig upp till skolan när jag vaknade tio i åtta idag, nja, det är jag väl inte riktigt ännu.   


Tjingeling!

Nu drar jag till Stockholm, ses på söndag!

Jag vet inte riktigt vad jag tycker om det här.

Emma säger:

ååh

Emma säger:

hannah köper så himla mkt till dig.. jag torr hon försöker göda dig.. hon är din feeder

idzor, säger:

haha JA OHH MY GOD

idzor, säger:

hon köpte faktiskt cola med och tvinga oss att baka scones

idzor, säger:

FAN ASSÅÅÅÅ

Emma säger:

ja hör du!!!!

Emma säger:

fet fet fet

Emma säger:

det är allt hon vill du ska bli


Ida var faktiskt sjuk. Jag ville bara vara snäll.


Dagen.

Idag har jag varit hemma hos Ida och bakat scones och ätit glass. Ben and jerrys. Ett helt paket!
Ja, jag vet, men... jag kände att nu när jag ska vara instängd på en skola i Ekerö hela helgen så var jag banne mig värd det.

För övrigt så börjar jag få lite panik nu. Min novell som ska vara färdig på tisdag har fortfarande inte kommit till mig som ett budskap i en dröm. Jag väntar och väntar, men nej - inget. Det skrämmer mig.

Puss och kram!

Bästa!!!

Arvikafestivalen måste vara världens bästa festival. Ja, Depeche Mode är ingen nyhet, Nine inch nails däremot, ändå, men gud, åh gud. Welle:Erdball kommer dit. 
Allvarligt. Hur lyckas dom? Nästa vecka ska jag köpa min biljett. 
Åh. Kan knappt vänta. Vad underbart det kommer att bli! 


(Siesta är väl inte direkt så dåliga i år dom heller)

Jahaja.

Så var det söndag igen.
På fredag ska jag åka till Stockholm. Jag undrar vad som kommer att ske där.

Lördagsnöje.

Jag är inget vidare på det här med att laga mat. Jag kan göra sallad. Det är lätt. Sen kan göra pastasallad, det är inte mycket svårare men ibland så misslyckas jag med pastan. Sen kan jag också göra potatis och purjolökssoppa - helt utan recept. Det är ändå rätt så skillat. 
Nu tror jag att jag kan laga laxpasta också. Det vart inte alls vidare svårt. Visst kan man överleva på de här matkunskaperna?   


Före och efter skulle man kunna säga. Ändå. Det var förvånansvärt gott.  

Det här kan du få som födelsedagsmiddag om du vill, åkisen?


Ferre.

Igår var jag på fest i Lund med temat Black & White, en av värdarna - åke - förstörde allt genom att ha en blå klänning på sig. Fy så besviken jag blev. Själv så flängde jag land och rike runt efter något svartvitt att ha på mig. Det slutade med att jag la ut sju hundra spänn på nya kläder, och då såg det ändå ut som om jag hade en slappedag.

Mina nya chinos som jag köpte på gina tricot, som kanske inte är kända för att hålla världens bästa kvalitet, gick såklart sönder under kvällen. Jag var för fet så jag tappade en knapp. Nu passar dom mycket bättre.

Jag lyckades också skada min tå någon gång under kvällen. Det gör ont idag, när strumpan har fastnat i det öppna såret och jag bävar för att ta av den. Jag haltade mig fram till tåget innan, måste ha sett ut som ett jävla missfoster.

Något annat? Nja. Jag ska nog ta mig ut i köket och laga mat nu. Min mamma (som lämnar mig ensam hemma en lördagskväll för att åka båt) har tydligen planerat att jag ska göra pasta med lax. "Det kan du ju hålla på och fixa med ikväll" sa hon. Som om jag inte har viktigare saker för mig! 

Och Ida, synd, SYND om dig att du ska hålla på att lukta så himla äckligt. Själv luktar jag som en sommaräng som vanligt.
Som blommor.  

ps.

Jag har nu kommit fram till att jag säger "asså, nääää". Fast det verkar inte komma fram något! ds.

Äntligen!

Vår sista kväll i London gick jag och Emma, efter att ha träffat på Hasse, till världens finaste Koko club, i hopp om att det skulle vara öppet. Tyvärr hade det stängt. Emma och jag frågade då en oskyldig indiekille utanför, som såg ut att veta något bra ställe, om var vi skulle gå, vad som fortfarande hade öppet och så vidare. Han hänvisar oss till en hårdrocksklubb, verkligen hårdrock. Growling (?) musik (?) och långhåriga karlar. Åke och Mia hade nog trivts riktigt bra. Efter ungefär en kvart är vi tvugna att lämna stället - varför kommer för all framtid vara oklart för de flesta av er.
Åh, herregud.   
Det bästa av allt? Emma filmade den här underbara händelsen och ni ska få ta del av den!

Det growlas i bakgrunden, Emma skriker något som liknar "hannaaaaah" om och om igen och jag försöker säga något. Vad är fortfarande oklart och mycket spännande! Den som vet vad vinner filmen utskriven på dvd, vem vill inte ha det va? Jag skulle inte ha tackat nej.

När vi (läs; Jag) ändå är inne på ämnet böcker.

Jag läste i någon blogg (tror det var någon schulmans) om skämsböcker, det vill säga böcker som man skäms över att man äger. Efter att ha kastat en blick mot min bokhylla och granskat den så inser jag att där inte finns en enda bok jag skäms över. Inte ens mina 42 hästböcker (ja, jag räknade dom).
Visst, de är inget jag stoltserar med och de får knappast flytta med mig i sommar, men jag är fortfarande glad att jag har dom. På den tiden när jag brukade läsa dem så skänkte de mig en glädje och inspiration som jag aldrig hade velat vara utan. Ärligt. Nu lät det jävligt, ja pretentiöst kanske, men jag är seriös. Jag kan titta på dom ibland och le lite nostalgiskt så jag skäms inte. Alla böcker jag äger är jag stolt över att ha min bokhylla.  

Eller nej. En bok finns där som jag skäms över. Lucia av Cannie Möller.
Andledningen? Jag har snott den från skolan.


Allt och röda krig.


Titta vilken fin liten bokhög jag fick hem idag. Den gör mig glad bara jag tittar på den. Det är inte mycket annat som klarar av det.

Positiv och glad.

Jag har kommit på en sak som är bra med facebook!
Man kan springa på en person, som man nästan aldrig träffar och som man inte har något gemensamt med, som man inte riktigt känner och egentligen inte är nämnvärt intresserad av. Man kan ändå föra ett samtal - Tack vara Facebook! Allt man behöver göra är att försöka minnas personens senaste status (typ "Har fått ny lägenhet" eller "Är i London") och babbla på angående det.
Wow, facebook alltså, vilken grej.


Nu ska jag försöka komma på några riktigt bra karaktärer till min novell som ska vara färdig om 6 veckor. Den ska vara någon krim/deckaraktig historia, inte självvalt. 
Får jag inte min bekräftelse nu så dör jag nog... Inombords, om inte annat.

Åke har vart ute på äventyr minsann!

Hennes drömkarlar minsann, förstår verkligen varför hon valde Justin Hawkins. Är han inte underbart vacker i sitt långa hår?

.. och såhär duktig är jag på multimedia!

Höjdarhelg (på riktigt)

Wow, vilket jävla hålligång vi har haft det i helgen! Fyra filmer och första skivan av Ally McBeal boxen. Helt fantastiskt! När vi ändå var igång så passade vi på att sova och dricka en hel massa te!


(På kastrup)

Skämt åsido. Fin och välbehövd helg. Patrik 1,5 måste vara världens bästa svenska film efter Tillsammans. Helt ärligt. Vi bölade nästan. Mm, när den var slut så saknade man den. Så ska en bra film vara.
Se den.

RSS 2.0